30 d'abril - 1 de maig

Memorial Antonio Miguel - Palafrugell


Gerard Bofill, de Tot Net - DIAGONAL Obras y proyectos, millor cadet de primer any


Gran cap de setmana del Memorial Antonio Miguel en dues etapes, organitzades pel CC Palafrugell. Finalment es produí una participació record a Catalunya amb més de 100 corredors cadets, d´ àmbit estatal i d' altres països, com fou el mateix guanyador final absolut, Gabriel Roger de La Boulou, qui ha mantingut un frec a frec amb el català Pau Miquel que ha estat segon final.
La primera etapa del dissabte d´uns 55 km s´ ha disputat amb els primers quilòmetres planers per poblets del Baix Empordà amb arribada al Far de St Sebastià. Allà es va imposar Pau Miquel, seguit Gabriel Roger i un estirat grup d´unes 25 unitats.
A la segona etapa, de 51 km, amb sortida i arribada a Palafrugell ha tingut la meta a la mateixa plaça d' Antonio Miguel, es va imposar Gabriel Roger, per un segon tot i que suficient per guanyar el memorial.
El banyolí Gerard Bofill ha estat el millor cadet de primer any, Berta Orozco, primera noia, i  Autocares Segales, el millor equip. El lliurament de premis va estar presidit per l´alcalde Juli Fernandez i el president de la FCC Josep Bochaca.

Guanyadors
Guanyadors finals absoluts: Gabriel Roger, Pau Miquel, Alejandro Gregorio.
Cadet 1er Any: Gerard Bofill.
Femina Junior: Berta Orozco, Judit Gonzalez.
Femina Cadet: Mireia Trias, Ariana Gilabert, Alexandra Moreno.
Primer equip: Autocares Sagales.
Premi Muntanya: Gabriel Roger, Premi Metes Volants: Javier Muñoz.